Τρ 30 Μαΐου 23
Αρχική Υλικό Αρχείου Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Αποτελέσματα διαλόγου με τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας

Αποτελέσματα διαλόγου με τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας

Μήνυμα του τ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Αγαπητοί εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας,

Τo Σάββατο 30 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή μας επικοινωνία. Τους δύο αυτούς μήνες έλαβα σχεδόν 1.000 μηνύματα από άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους θερμά. Η συμμετοχή σας, οι προβληματισμοί, οι ιδέες κι οι προτάσεις σας γέμισαν εμένα και τους συνεργάτες μου με μεγάλη ικανοποίηση, αλλά ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη.

Στο τέλος του 2009 παρουσιάσαμε τη νέα αντεγκληματική μας πολιτική για την περίοδο 2010-2014, ενσωματώνοντας πολλές από τις προτάσεις σας για τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Πολλές άλλες έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες υπηρεσίες και εξετάζονται από το υπουργικό και υπηρεσιακό επιτελείο.  Στο ίδιο πλαίσιο, ετοιμάζονται ολοκληρωμένες πολιτικές για το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος μας είναι να αναρτήσουμε σε αυτήν εδώ τη σελίδα αναλυτική αναφορά της επικοινωνίας μας, με χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν τη γεωγραφική και ηλικιακή συμμετοχή του ένστολου προσωπικού, όπως και τη συμμετοχή σε σχέση με το βαθμό στο Σώμα. Παράλληλα, θα δίνονται συνολικές απαντήσεις στα περισσότερα από τα ζητήματα που μας θέσατε.

Ο διάλογος και η επαφή μας δεν σταματούν με το τέλος της συγκεκριμένης διαδικασίας. Με τις δυνατότητες που μας δίνουν τα νέα μέσα, δεσμεύομαι για συνεχή, διαδραστική και ουσιαστική επικοινωνία.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010: Αποτελέσματα

Ελληνική Αστυνομία
Ποσοτική ανάλυση προτάσεων προσωπικού
Σύνοψη προτάσεων προσωπικού και απαντήσεις Υπουργού

Πυροσβεστικό Σώμα
Ποσοτική ανάλυση προτάσεων προσωπικού
Σύνοψη προτάσεων προσωπικού και απαντήσεις Υπουργού

Λιμενικό Σώμα
Ποσοτική ανάλυση προτάσεων προσωπικού
Σύνοψη προτάσεων προσωπικού και απαντήσεις Υπουργού