Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Αύγουστος 201103-08-2011:Δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα σχετικά με άρθρο της βουλευτή της Ν.Δ. Φ. Πιπιλή που αφορούσε...

03-08-2011:Δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα σχετικά με άρθρο της βουλευτή της Ν.Δ. Φ. Πιπιλή που αφορούσε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην Βουλή για τη σύλληψη τεσσάρων Μαροκινών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 3 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Yφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Μανώλης Όθωνας σχετικά με άρθρο της βουλευτή Α’ Αθηνών και τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κυρίας Φωτεινή Πιπιλή, που αφορούσε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στην Βουλή για την σύλληψη, στις 19/7, με κλοπιμαία τεσσάρων Μαροκινών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στους απεργούς της «Υπατίας», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την ατυχέστατη παρέμβαση της κυρίας Πιπιλή για το θέμα είναι προδήλως φανερό ότι :

  • Η κυρία Πιπιλή αν και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, δεν είχε καν αντιληφθεί ότι οι σχετικοί πίνακες που αφορούσαν τα στοιχεία Των Μεταναστών της Υπατίας και των 236 σχετικών ατομικών αποφάσεων προσωρινής αναστολής απομάκρυνσης τους, τα οποία ζητούσε μέσω της διαδικασίας κοινοβουλευτικού ελέγχου τον Ιούλιο, είχαν κατατεθεί ήδη στο Κοινοβούλιο από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Παπουτσή από τον περασμένο Απρίλιο!
  • Επίσης δεν αντελήφθη ή προσποιείται ότι δεν αντελήφθη ότι στην απάντηση μου σαφώς και συγκεκριμένα γνωστοποίησα ότι η δικαστική και διοικητική διαδικασία άρσης των αποφάσεων αναστολής απομάκρυνσης για τα τέσσερα συγκεκριμένα άτομα έχει ήδη ολοκληρωθεί από 25/7/2011.
  • Η αγωνία της κυρίας Πιπιλή για επανεκλογή της στην Α’ Αθήνας την οδηγεί να κάνει φθηνή πολιτική για ένα ιδιαίτερης ευαισθησίας, σύγχρονο, κοινωνικό πρόβλημα της χώρας, με την ψευδαίσθηση ότι έτσι μπορεί να «ψαρεύει» ψήφους σε θολά νερά.

Κρίμα!»

Τελευταίες Αναρτήσεις