Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Μάιος 201116-05-2011: Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη...

16-05-2011: Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 16 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη.

Άλλοι παραιτήθηκαν και ετράπησαν σε φυγή εγκαταλείποντας την Αθήνα και τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα. Εγκαταλείποντας τους πολίτες απροστάτευτους στην οικονομική κρίση, το φόβο και την ανασφάλεια. Περισσότερη υπευθυνότητα δεν θα έβλαπτε από την πλευρά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. Αντίθετα, θα συνέβαλε στην προσπάθεια όλων μας για την εγγύηση της αποτελεσματικής λειτουργίας των θεσμών του κράτους και των Σωμάτων Ασφαλείας με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους δικαίου.

Η ασφάλεια είναι δικαίωμα των πολιτών σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Ακριβώς αυτή την υποχρέωση υπηρετούν με προσήλωση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία , το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τελευταίες Αναρτήσεις