Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Μάιος 201115-05-2011:Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, σχετικά με σημερινές δηλώσεις του Προέδρου του...

15-05-2011:Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, σχετικά με σημερινές δηλώσεις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, και της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κας Ντόρας Μπακογιάννη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 15 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με σημερινές δηλώσεις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, και της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κας Ντόρας Μπακογιάννη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προφανώς, η κα. Μπακογιάννη και ο κ. Καρατζαφέρης επιδιώκουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην προσπάθεια για μεταρρύθμιση, σύγχρονη οργάνωση και δημοκρατικές αλλαγές στη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας. Στόχος, που αποτελεί διακηρυγμένη δέσμευση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Όσον αφορά στην Αστυνομία, συνεχίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παράνομης μετανάστευσης. Με πλήρη συνείδηση ότι υποχρέωση όλων των στελεχών της Αστυνομίας είναι να στέκονται στο πλευρό των πολιτών, με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους δικαίου.

Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες όσοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν, με κάθε τρόπο, λειτουργικά προβλήματα των Υπηρεσιών, αλλά και το γενικότερο κλίμα ανασφάλειας των πολιτών, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας. Προβλήματα, που οφείλονται σε παραλείψεις πολλών χρόνων και λαθεμένες πολιτικές επιλογές της προηγούμενης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι οι πολίτες ενθυμούνται την εικόνα της Αθήνας, που παρέδωσε η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2004, και όλοι γνωρίζουν την κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή Κυβέρνηση το 2009. Τελεία και παύλα.»

Τελευταίες Αναρτήσεις