Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Μάιος 201114-05-2011:Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή σχετικά με τη σημερινή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα...

14-05-2011:Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή σχετικά με τη σημερινή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και στη λαϊκή αγορά Καλλιδρομίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 14 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τη σημερινή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και στη Λαϊκή αγορά Καλλιδρομίου, o Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το σημερινό χτύπημα τυφλής βίας στα Εξάρχεια είναι εγκληματική ενέργεια, η οποία αποδεικνύει ότι ορισμένοι με συστηματικό τρόπο επιζητούν με κάθε τρόπο να χυθεί αίμα και να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή δράση στο κέντρο της Αθήνας. Γίνεται εκτεταμένη έρευνα για τη σύλληψη των υπευθύνων, αλλά και για την αντιμετώπιση κάθε άλλης παράνομης δραστηριότητας.

Η ασφάλεια είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη. Και αυτό το δικαίωμα θα το εγγυηθούμε με κάθε τρόπο. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να εγκλωβιστεί η κοινωνία στον κύκλο της βίας, του φόβου και της ανασφάλειας».

Τελευταίες Αναρτήσεις