Τρ 21 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201006-12-2010: Δελτίο Τύπου με μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου Προστάτη...

06-12-2010: Δελτίο Τύπου με μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου Προστάτη του Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΟΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί Ναυτικοί και Αγαπητά Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος

Με την ευκαιρία του εορτασμού του Προστάτη σας Αγίου Νικολάου, θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία, δύναμη και κουράγιο για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε στο δύσκολο και επίμοχθο έργο σας.

Σε μια τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα και τη Χώρα μας περίοδο, η ελληνική ναυτιλία, οι θάλασσές μας, έχουν την ανάγκη της διαρκούς προσοχής και επιμέλειάς σας, πράγμα που μέχρι σήμερα κάνετε με συνέπεια και με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης.

Εύχομαι η ημέρα αυτή να αποτελέσει και φέτος για εσάς και τις οικογένειές σας έμπνευση και πηγή άντλησης δύναμης για να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση το μεγάλο ταξίδι της αναζήτησης και της προσφοράς.

Τελευταίες Αναρτήσεις