Σα 25 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200723-01-2007: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου

23-01-2007: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 23/1/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, συνεχίζοντας την επίσκεψή του στην Κύπρο, επισκέφθηκε σήμερα (23-1-2007) το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Σοφοκλή Σοφοκλέους, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας κ. Χαράλαμπο Κουλέντη.

 

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. ΄Αντης Τρυφωνίδης, ο Υπαρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας κ. Ιάκωβος Παπακώστας, καθώς και Αξιωματούχοι του Υπουργείου.

 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κύπρου ευχαρίστησε τον   Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για το επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών και του ζήτησε να μεταφέρει τους χαιρετισμούς του προς τον Έλληνα Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, καθώς και την πρόσκλησή του, ώστε να υπάρξει, στο τέλος Φεβρουαρίου στην Κύπρο, συνάντηση του ιδίου με τους Έλληνες Υπουργούς Δημοσίας Τάξεως και Δικαιοσύνης, προκειμένου να ανανεωθεί η Συμφωνία Αστυνομικής Συνεργασίας που προϋπάρχει από το 1993.

 

Ο κ. Αρχηγός, αφού ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό, εξήρε το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής και της Κυπριακής Αστυνομίας και τόνισε ότι θα μεταφέρει την πρόσκληση στον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα,  προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικά με τη συνάντηση και την ανανέωση της Συμφωνίας Αστυνομικής Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις