Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200723-01-2007: Διάλεξη της Α.Θ.Μ. του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστοδούλου στους σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας

23-01-2007: Διάλεξη της Α.Θ.Μ. του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστοδούλου στους σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 23/1/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

Διάλεξη της Α.Θ.Μ. του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστοδούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα (23-1-2007), στους σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας (Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, Αξιωματικών και Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης), με θέμα: «Η πνευματική και Εθνική Αυτοσυνειδησία μας, ως όρος επιβίωσης του Ελληνισμού».

Στην διάλεξη παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ευστράτιος Κυριακάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Νικόλαος Μπλάνης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Λεωνίδας Πολύδωρας, οι Διοικητές των Σχολών Αξιωματικών, Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης και Εθνικής Ασφάλειας, Ταξίαρχοι Χρήστος Μακρής, Χρήστος Πάνος και Γεώργιος Τσεκούρας αντίστοιχα, καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ιεράρχες: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος και ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιότατος πατήρ Νεκτάριος Κιούλος.

Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπυρίδων Στριφτός, ο Δήμαρχος Θρακομακεδόνων κ. Ευθύμιος Οικονόμου, καθώς και καθηγητές των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

 

         

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις