Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200723-01-2007: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου

23-01-2007: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 23/1/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ευρισκόμενος στην Κύπρο, έγινε δεκτός από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίαςτης Κύπρου κ. Τάσσο Παπαδόπουλο, σήμερα (23-1-2007) και ώρα 16:30.
 
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρέσβυς της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κύπρο κ. Δημήτρης Ράλλης και ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας κ. Χαράλαμπος Κουλέντης.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διήρκησε σαράντα λεπτά, η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ζήτησε και ενημερώθηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για όλα τα ζητήματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε στη συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών.
 
Ο κ. Αρχηγός ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις παραινέσεις του, καθώς και για το γεγονός ότι του έκανε την τιμή της συνάντησης, δεδομένου ότι είναι ο πρώτος Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας που γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου.
 
Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας χάρισε στον κ. Αρχηγό ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ ο κ. Αρχηγός ανταπέδωσε, με την προσφορά στον κ. Πρόεδρο μιας αστυνομικής ράβδου.
 

  
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις