Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200616-10-2006: Χαιρετισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα...

16-10-2006: Χαιρετισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 16/10/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου την 20 Οκτωβρίου, απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας:
 
«Για τη γιορτή του Αγίου Αρτεμίου, που ευλογεί την Αστυνομία, έχω τρεις λόγους να σας πω:
 
Πρώτος. Ναι, επικαλούμεθα τη βοήθεια του Θεού και των Αγίων της Πίστεώς μας. Η μεταφυσική διάσταση υπάρχει (δεν κυριαρχεί) στη ζωή μας. Το γνωρίζουν αυτό όλοι οι προκινδυνεύοντες, με πρώτους τους Αστυνομικούς.
 
Δεύτερος. Η σύγχρονη Ελληνική Αστυνομία δικαιούται να σεμνύεται για τις τελευταίες επιτυχίες της. Με μεθοδικότητα, επιστημοσύνη, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και αυταπάρνηση φέρνει τα αποτελέσματά της. Είμαι υπερήφανος γιατί ίσως συνέβαλα κι εγώ – έστω κατ΄ ελάχιστον – σ΄ αυτή τη θετική εξέλιξη.
 
Τρίτος. Είναι η Ελληνική κοινωνία άξια μιας Αστυνομίας αντίστοιχης των ποιοτήτων της, που συνθέτουν τον φιλόνομο, δημοκρατικό και φιλήσυχο χαρακτήρα της. Δεσμευόμαστε να της την προσφέρουμε και να εμπεδώσουμε έτσι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Με συμπαράσταση και ανθρωπιά. Σας χαιρετώ με εμπιστοσύνη και ευχές.» 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

 

Τελευταίες Αναρτήσεις