Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200606-10-2006: Δελτίο Τύπου της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.) σχετικά με τον θάνατο υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ.

06-10-2006: Δελτίο Τύπου της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.) σχετικά με τον θάνατο υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
ΤΜ.1ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ

Σε συνέχεια της με σημερινής ημερομηνίας ανακοίνωσης της Γ.Α.Δ.Α., σχετικά με το θάνατο του 56χρονου υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ. ΓΟΥΡΝΙΕΖΑΚΗ Εμμανουήλ που συνέβη τις πρωινές ώρες σήμερα στο ξενοδοχείο ACROPOL, Πειραιώς 1 στην Αθήνα, μετά από συμπλοκή, γνωρίζεται ότι ο θάνατός του, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, ενώ διαπιστώθηκαν στοιχεία μυοκαρδιακής ισχαιμίας. Κατά τη νεκροτομή δεν διαπιστώθηκε καμία κάκωση και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Επίσης δεν διαπιστώθηκε καμία κάκωση και στους άλλους τρεις που συμμετείχαν στη συμπλοκή.
 
Από την Υπηρεσία μας διενεργήθηκε προανάκριση υπό την εποπτεία Εισαγγελέως, συνελήφθησαν δύο από τους παραπάνω εμπλεκόμενους μετά από μήνυση που τους υπεβλήθη για σωματικές βλάβες και θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Αθηνών.

 

Αθήνα,  6 Οκτωβρίου 2006

Τελευταίες Αναρτήσεις