Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Αύγουστος 200614-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

14-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 14/08/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος, πραγματοποίησε σήμερα, (14-08-2006), έκτακτη επίσκεψη – επιθεώρηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.
 
Η επίσκεψη αυτή του κ. Γενικού  εντάσσεται στο πλαίσιο προγράμματος που εκπόνησε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορά την πραγματοποίηση εκτάκτων επισκέψεων σε Αστυνομικές Υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και τα τυχόν προβλήματα που παρατηρούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις τουριστικές περιοχές.   
 
Ο Αντιστράτηγος με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην Αστυνομική  Διεύθυνση Χαλκιδικής πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Διοικούντες Αξιωματικούς, συνομίλησε με το αστυνομικό προσωπικό ενώ έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παράλληλα συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες για διάφορα θέματα όπως για έκδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων κ.α.
 
Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των επαφών του και των συνομιλιών του.

 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις