Σα 25 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Αύγουστος 200614-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

14-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 14/08/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας πραγματοποίησε σήμερα (14-08-2006), με ελικόπτερο, έκτακτες επισκέψεις σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Γενικός επισκέφθηκε τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Λευκάδας.
 
Οι επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο προγράμματος που εκπόνησε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορά την πραγματοποίηση εκτάκτων επισκέψεων σε Αστυνομικές Υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και τα τυχόν προβλήματα που παρατηρούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις τουριστικές περιοχές.   
 
Με την ευκαιρία των επισκέψεών του στις Αστυνομικές Υπηρεσίες ο κ. Γενικός πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Διοικούντες Αξιωματικούς, συνομίλησε με το αστυνομικό προσωπικό ενώ έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παράλληλα συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες για διάφορα θέματα όπως για έκδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων κ.α.
 
Ο κ. Γενικός Επιθεωρητής δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επαφές και τις συνομιλίες που είχε κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του.
 
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις