Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Αύγουστος 200611-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

11-08-2006: Έκτακτη επίσκεψη-επιθεώρηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης πραγματοποίησε σήμερα (11-08-2006), με ελικόπτερο, από ώρα 11:00 έως 20:00, έκτακτες επισκέψεις σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Αρχηγός επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων στη Σύρο καθώς και τα Αστυνομικά Τμήματα της Πάρου και της Σαντορίνης.

 

Οι επισκέψεις αυτές του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας εντάσσονται στο πλαίσιο προγράμματος που εκπόνησε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορά την πραγματοποίηση εκτάκτων επισκέψεων σε Αστυνομικές Υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και τα τυχόν προβλήματα που παρατηρούνται κατά την καλοκαιρινή περίοδο στις τουριστικές περιοχές.   

 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με την ευκαιρία των επισκέψεών του στις Αστυνομικές Υπηρεσίες πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Διοικούντες Αξιωματικούς, συνομίλησε με το αστυνομικό προσωπικό ενώ έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παράλληλα συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες για διάφορα θέματα όπως για έκδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων κ.α. Ο κ. Αρχηγός δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επαφές και τις συνομιλίες που είχε κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο.

 

Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέπτεται τις συγκεκριμένες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 11/08/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις