Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Αύγουστος 200610-08-2006:Επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Γραφεία Έκδοσης Διαβατηρίων

10-08-2006:Επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Γραφεία Έκδοσης Διαβατηρίων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Κατόπιν επιθυμίας και εντολής του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης πραγματοποίησε σήμερα (10-8-2006) από ώρα 11.00, έκτακτες επισκέψεις σε Γραφεία Υποβολής Δικαιολογητικών για την έκδοση Διαβατηρίων στην Αττική.
 
Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Διαβατηρίων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Γραφείο Υποδοχής Δικαιολογητικών περιοχής Παγκρατίου, καθώς και τις εγκαταστάσεις στις οποίες θα στεγασθούν τα τρία νέα Γραφεία Υποδοχής Δικαιολογητικών Αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.
 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε την ικανοποίησή του από τις συνομιλίες που είχε με το Αστυνομικό προσωπικό και τους πολίτες. Έδωσε παράλληλα σχετικές οδηγίες, προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα που τυχόν ανακύπτουν κατά τη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίων και κυρίως σε ό,τι αφορά τη ροή εξυπηρέτησης των πολιτών.
 
Μετά την ενημέρωσή του για τα νέα, υψηλών προδιαγραφών μηχανήματα τα οποία και εγκαθίστανται στη Διεύθυνση Διαβατηρίων, δήλωσε ενθουσιασμένος και προανήγγειλε ξενάγηση των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στους χώρους της Διεύθυνσης Διαβατηρίων μετά την ολοκλήρωση του έργου.
 
Παρόμοιες επισκέψεις πραγματοποίησε και ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας στα Γραφεία Υποδοχής Δικαιολογητικών Πατησίων, πρώην Σχολής Νέας Φιλαδέλφειας, Κηφισιάς και Αγ. Παρασκευής με ικανοποιητικά αποτελέσματα.
 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 10/08/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις