Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Μάρτιος 200630-03-2006: Παρουσίαση από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως στον Πρωθυπουργό της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος

30-03-2006: Παρουσίαση από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως στον Πρωθυπουργό της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 30/3/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα (30-3-2006) και ώρα 11:30, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνας Πολύδωρας παρουσίασε στον Πρωθυπουργό την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, με επικεφαλής τους Αντιστρατήγους κ.κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη (Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας) και Ανδρέα Κόη (Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος).

Κατά την παρουσίαση των δύο Ηγεσιών στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, ο κ. Υπουργός δήλωσε: «Κύριε Πρόεδρε, με αισθήματα υπερηφάνιας και εμπιστοσύνης σας παρουσιάζω τη νέα Ηγεσία της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού. Είμαι υπερήφανος, γιατί η καλή τύχη και οι οδηγίες σας με οδήγησαν στην άριστη απόφαση».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Υπουργός ανακοίνωσε τα εξής: «Είχαμε τη χαρά και την τιμή να μας δεχθεί ο Πρωθυπουργός σε μία εθιμοτυπική επίσκεψη. Παρουσίασα την Ηγεσία της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού. Με την ευκαιρία της εθιμοτυπικής αυτής συνάντησης εκθέσαμε και τις γενικές αρχές της πολιτικής μας και για την Αστυνομία και για το Πυροσβεστικό. Για την Αστυνομία η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, για το Πυροσβεστικό, συν θεώ, όπως λέει ο Ανδρέας ο Κόης, να παλέψει με τη θεομηνία, τη φωτιά, το απρόβλεπτο. Και φυσικά, ελάβαμε και τις ευχές και τις οδηγίες από τον Πρωθυπουργό για καλύτερη αποτελεσματικότητα υπέρ της εύνομης δημοκρατίας, δηλαδή να σεβαστούμε και να υπηρετήσουμε τον πολίτη και να εξουδετερώσουμε τον κακοποιό σε όλη την κλίμακα των εγκληματικών δράσεων».

 

   

Φωτογραφίες από τη παρουσίαση υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

 

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            e-mail  : 
elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις