Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Μάρτιος 200630-03-2006: Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως στη σύσκεψη των Προεδρείων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος

30-03-2006: Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως στη σύσκεψη των Προεδρείων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30/3/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας παρέστη σήμερα (30-3-06) στη σύσκεψη των Προεδρείων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, που πραγματοποιήθηκε στο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. (Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος), στο Χαλάνδρι.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Ανδρέα Κόη, συζητήθηκαν θεσμικά, οικονομικά, ασφαλιστικά και άλλα εργασιακά ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο χαιρετισμό του, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας δήλωσε συμπαραστάτης στα προβλήματα των Πυροσβεστών, τονίζοντας ότι: «τα προβλήματά σας αναγνωρίζονται από την Κυβέρνηση και το λαό και επενδύουμε σε εσάς για τη μέγιστη απόδοσή σας».

Επίσης, ο κ. Υπουργός ζήτησε από τους εκπροσώπους των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων των Πυροσβεστών να προετοιμαστούν για την «μάχη» του καλοκαιριού.

Αναφερόμενος στην παρουσίαση της Ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος σήμερα το πρωί στον κ. Καραμανλή, υπογράμμισε ότι αυτή σηματοδοτεί την κατανόηση και συμπαράσταση του ίδιου του Πρωθυπουργού στα προβλήματα των Πυροσβεστών, αλλά και στο έργο που επιτελούν.

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

Τελευταίες Αναρτήσεις