Πε 1 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Απρίλιος 200609-04-2006:Ανακοίνωση για τον ορισμό νέου Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

09-04-2006:Ανακοίνωση για τον ορισμό νέου Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 9/4/2006
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Αποδεκτή έγινε από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα η αίτηση παραίτησης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, Πρέσβυ ε.τ. κ. Λεωνίδα Ευαγγελίδη, αφού τον ευχαρίστησε για τη συνεισφορά του και το έργο που επιτέλεσε επί δύο και πλέον χρόνια στο χώρο του Υπουργείου.
 
Νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως ορίζεται ο Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, με μεγάλη προσφορά στον τομέα της ελληνικής διπλωματίας και της δημόσιας ζωής της Χώρας.
 
Ο Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας επί προεδρίας του κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.
 
Η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (10-04-2006) ώρα 11.00 στην αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.
 
 

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα του
Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, Πρέσβυ ε.τ. κ. Κωνσταντίνου Αιλιανού
 
 

 

Γεννήθηκε το 1943. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.
 
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Διπλωματικής Ιστορίας του ιδίου Πανεπιστημίου. Ομιλεί γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά.
 
Διετέλεσε Πρέσβυς της Χώρας μας στην Πολωνία, στην Ινδία και στη Γερμανία και υπηρέτησε σε Κεντρικές Διευθύνσεις του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και σε διπλωματικές εκπροσωπήσεις μας στο εξωτερικό.
 
Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών και Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας επί προεδρίας του κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.
 
Έχει συγγράψει βιβλία και άρθρα για την ιστορία των Βαλκανίων. Εδίδαξε διπλωματική ιστορία στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοικήσεως, καθώς και στη Σχολή Εθνικής ´Αμυνας.
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            email  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις