Δε 29 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Μάιος 200513-05-2005: Συνάντηση Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τους Υπουργούς Υγείας, Ελέγχου Ναρκωτικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Eιδικής Παιδείας του Πακιστάν

13-05-2005: Συνάντηση Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τους Υπουργούς Υγείας, Ελέγχου Ναρκωτικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Eιδικής Παιδείας του Πακιστάν

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 13/5/2005

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Πακιστάν συναντήθηκε με τον Υπουργό  Υγείας, κ. Muhammad Nasir Khan, τον Υπουργό Ελέγχου Ναρκωτικών, κ. Ghaus Bakhsh khan Meher και την Υπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας και Ειδικής Παιδείας, κα. Zobaida Jalal.

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και ειδικότερα το θέμα του συντονισμού των Υπηρεσιών  Ασφαλείας των δύο χωρών για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, και ο Υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν, κ. Aftab Ahmed Khan Sherpao, υπέγραψαν προχθές (11/05/05) διμερή συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Πακιστάν, ενώ συζήτησαν την πραγματοποίηση στο άμεσο μέλλον στην Αθήνα, τετραμερούς διάσκεψης με τη συμμετοχή, εκτός της Ελλάδος και του Πακιστάν, του Ιράν και της Τουρκίας. Στόχος της διάσκεψης αυτής είναι η ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών για την από κοινού αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

   

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                             Fax    :  210 6929764
                                           e-mail    :  elasgrty@mopo.gr

 

1.jpg
2.jpg
3.JPG

Τελευταίες Αναρτήσεις