Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Αύγουστος 201209-08-2012: Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με τη δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη...

09-08-2012: Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με τη δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Ν.Δένδια μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αθήνα, 9 Αυγούστου 2012

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ν. Δένδιας: Είχα την ευκαιρία σήμερα να ενημερώσω τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον κ. Αντώνη Σαμαρά, για την εξέλιξη της προσπάθειας που γίνεται για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και την αντιμετώπιση του φαινομένου στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την ενημέρωση έλαβα τις εντολές του για το πώς θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα.

Δημοσιογράφος: Και η επιχείρηση συνεχίζεται ομαλά, κ. υπουργέ; Υπάρχουν αντιδράσεις σε διάφορες κοινωνίες και κυρίως στη Β. Ελλάδα.

Ν. Δένδιας: Η επιχείρηση συνεχίζεται ομαλότατα. Οι αντιδράσεις στη Βόρειο Ελλάδα είναι απολύτως βέβαιο ότι θα διασκεδαστούν, γιατί όπως είπα και στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, η λειτουργία των δυο κέντρων κράτησης στις αστυνομικές σχολές είναι απολύτως- επαναλαμβάνω απολύτως- προσωρινή και εν πάση περιπτώσει έχω πει επανειλημμένα ότι αυτή η επιχείρηση είναι μια διαρκής επιχείρηση. Θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την εικόνα του κέντρου των Ελληνικών πόλεων και να θωρακίσουμε τη χώρα, να πάψει η Ελλάδα να είναι ξέφραγο αμπέλι είτε στον Έβρο είτε οπουδήποτε αλλού. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τελευταίες Αναρτήσεις