Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΑνακοινώσειςΑνακοίνωση για επίσκεψη κλιμακίου του Τμήματος Ευρωπαϊκού Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων και Φλώρινας

Ανακοίνωση για επίσκεψη κλιμακίου του Τμήματος Ευρωπαϊκού Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων και Φλώρινας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 17 και 18 Ιουλίου 2012, κλιμάκιο του Τμήματος Ευρωπαϊκού Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων πραγματοποίησε επίσκεψη στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων και Φλώρινας, στο πλαίσιο επιτόπιας επαλήθευσης συγχρηματοδοτούμενων δράσεων του Ταμείου.

Στις 17/7/2012 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Α΄ Τ.Σ.Φ και Α.Τ. Δελβινακίου Ιωαννίνων, το κτίριο του οποίου κατασκευάσθηκε και εξοπλίσθηκε από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων (προϋπολογισμός 1.500.000 €), καθώς και στο Α.Τ. Κακκαβιάς. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων με τη συμμετοχή επιτελών αξιωματικών της Α.Δ. και Διοικητών των αρμόδιων Υπηρεσιών για φύλαξη των εξωτερικών συνόρων, κατά την οποία αντηλλάγησαν απόψεις για τη βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας των Υπηρεσιών και την βέλτιστη αξιοποίηση των συγχρηματοδοτούμενων πόρων.

Στις 18/7/2012 το κλιμάκιο επισκέφθηκε το κτίριο του Τ.Σ.Φ. και Α.Τ. Αγίου Γερμανού Φλώρινας, το οποίο ανακατασκευάζεται με δαπάνη του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων (προϋπολογισμός 267.714,37 €) και στη συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη, στην έδρα της Α.Δ. Φλώρινας, στην οποία συμμετείχαν επιτελείς αξιωματικοί της Α.Δ. και οι Διοικητές των αρμόδιων Υπηρεσιών φύλαξης εξωτερικών συνόρων. Κατά τη συζήτηση πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων, αναφορικά με τα επιχειρησιακά μέσα που έχουν χορηγηθεί στην Α.Δ. Φλώρινας και παρασχέθηκαν διευκρινίσεις και προτάσεις για καλύτερη αξιοποίηση συγχρηματοδοτούμενων πόρων του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων.

Τελευταίες Αναρτήσεις