Τρ 16 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Απρίλιος 201202-04-2012:Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσιάζει τους νέους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

02-04-2012:Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσιάζει τους νέους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 2 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσιάζει τους νέους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Τους 200 νέους αστυνομικούς– ειδικούς φρουρούς με τους οποίους ενισχύονται οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ παρουσιάζει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αύριο Τρίτη 3 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι αστυνομικοί θα ενταχθούν στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας, κυρίως στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας. Συγκεκριμένα, θα αποτελέσουν μέρος των δράσεων, που έχουν προγραμματιστεί για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στο κέντρο της πόλης, την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Οι περιπολίες της δίκυκλης αστυνόμευσης και η εμφανής αστυνόμευση, ενισχύονται διαρκώς, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση των ομάδων ΔΙ.ΑΣ στους δρόμους των πόλεων και την ενίσχυση τους -έως τις 11 Απριλίου- συνολικά με 900 αστυνομικούς – ειδικούς φρουρούς, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά πλήρης κάλυψη των 178 προβλεπόμενων τομέων, καθώς και κάλυψη επιπλέον 15 νέων επιλεγμένων τομέων.

Η παρουσίαση των νέων αστυνομικών – ειδικών φρουρών της ΔΙ.ΑΣ, θα πραγματοποιηθεί στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λ. Μεσογείων 96.

Τελευταίες Αναρτήσεις