Τρ 16 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Απρίλιος 201201-04-2012: Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Cecilia Malmström, αύριο,Δευτέρα 2 Απριλίου...

01-04-2012: Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Cecilia Malmström, αύριο,Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, στις Βρυξέλλες

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 1 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει έκτακτη συνάντηση με την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Cecilia Malmström, αύριο, Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 .

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα επιβεβαιώσει στην Επίτροπο την ισχυρή πολιτική βούληση της χώρας μας να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων που απορρέουν από το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών και από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των συνόρων.

Επιπλέον θα ζητήσει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση και τη διεύρυνση των μέτρων που ελήφθησαν πρόσφατα, προς την κατεύθυνση αυτή.

Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου της Ευρωπαίας Επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Τελευταίες Αναρτήσεις