Δε 28 Νοεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Μάρτιος 201213-03-2012:Δελτίο Τύπου σχετικά με δήλωση Υφ.ΠτΠ Μανώλη Όθωνα σχετικά με δημοσίευμα κυριακάτικου εντύπου περί παρακολουθήσεων από την Ε.Υ.Π. στο...

13-03-2012:Δελτίο Τύπου σχετικά με δήλωση Υφ.ΠτΠ Μανώλη Όθωνα σχετικά με δημοσίευμα κυριακάτικου εντύπου περί παρακολουθήσεων από την Ε.Υ.Π. στο Νομό Ρεθύμνου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Υφ.ΠτΠ Μανώλη Όθωνα σχετικά με δημοσίευμα κυριακάτικου εντύπου περί παρακολουθήσεων από την Ε.Υ.Π. στο Νομό Ρεθύμνου.

Σχετικά με δημοσίευμα κυριακάτικου εντύπου περί παρακολουθήσεων της ΕΥΠ στο Ν. Ρεθύμνου, ο Υφ.ΠτΠ Μανώλης Όθωνας δήλωσε τα εξής:

"Θεώρησα απολύτως φαιδρό το δημοσίευμα κυριακάτικου εντύπου περί δήθεν παρακολούθησης από την ΕΥΠ, τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, πολιτικών στελεχών του Ν. Ρεθύμνου. Για τον λόγο αυτό κρίθηκε ανάξιο, όχι απάντησης αλλά έστω και απλού σχολιασμού. Θα επιμείνω σ’ αυτή την θέση, προσθέτοντας απλά ότι ο χαρακτηρισμός της φαιδρότητας, της ανευθυνότητας και της ανοησίας αφορά και όσους άκριτα αναπαράγουν την «είδηση». Πολύ δε περισσότερο αφορά όσους την αξιοποιούν πολιτικά και κοινοβουλευτικά".

Τελευταίες Αναρτήσεις