Τρ 31 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2012Δελτία Τύπου Μάρτιος 201202-03-2012:Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

02-03-2012:Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Συζητηθήκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενίσχυσης
της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε χθες (01.03.2012), στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Qiwen DU, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας και αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ εκφράστηκε η ισχυρή πολιτική βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση και διεύρυνση της διμερούς συνεργασίας.

Ο Κινέζος Πρέσβης, μεταξύ των άλλων, εξέφρασε τις ευχαριστίες της χώρας του για τον πολύτιμο και καθοριστικό ρόλο των Ελληνικών Αρχών στη μεταφορά 13.000 υπηκόων Κίνας από τη Λιβύη, ενώ απηύθυνε πρόσκληση στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης για επίσημη επίσκεψή του στην Κίνα.

Τελευταίες Αναρτήσεις