Δε 15 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201129-12-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με πρόγραμμα για ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

29-12-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με πρόγραμμα για ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές και Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Πολιτική Ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 10:00 το πρωί, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο Υφυπουργός Μανώλης Όθωνας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Ελευθέριος Οικονόμου, θα υποδεχθούν για τα καθιερωμένα εορταστικά Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα, τις μπάντες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος , στο Υπουργείο.

Στις 10:45, ο Υπουργός μαζί με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, θα μεταβούν στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στη Μουρούζη, για τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.

Στις 11:15, ο κ. Παπουτσής, θα βρεθεί στο Σύνταγμα, όπου θα απευθύνει ευχές και θα προσφέρει τα εθιμοτυπικά δώρα στον Τροχονόμο που θα ρυθμίζει εκείνη την ώρα την κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας. Μαζί του θα βρίσκονται ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ι. Λιούκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Υποστράτηγος Κ. Κρόκος.

Την ίδια ώρα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας θα δίνει τα εθιμοτυπικά δώρα στον τροχονόμο στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, μαζί με τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Νικόλαο Σερέτη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κοτρώτσο.

Στις 12:15, ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη θα μεταβούν στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην Ακτή Βασιλειάδη, όπου μαζί με το Γενικό Γραμματέα Ασφάλειας Ναυσιπλοϊας Αθανάσιο Χριστόπουλο, θα ακούσουν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από την μπάντα του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ και θα ανταλλάξουν ευχές, ενώ στη συνέχεια, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ, ο Υπουργός θα απευθύνει ευχές μέσω τηλεκλήσης στο πλήρωμα ενός σκάφους, το οποίο θα βρίσκεται εκείνη την ώρα σε περιπολία στην παραμεθόριο.

Εθιμοτυπικά δώρα στους τροχονόμους της Κηφισιάς (11.30) και της Γλυφάδας (11.15) θα δώσουν, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου μαζί με τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο Γ. Μπαλάκο και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης αντίστοιχα.

Τελευταίες Αναρτήσεις