Κυ 14 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201128-12-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με θέματα Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής. Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρ. Παπουτσή, σε...

28-12-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με θέματα Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρ. Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με θέματα Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής

«Η σύσταση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σηματοδοτεί τη νέα πορεία του Σώματος. Δημιουργείται ένα σύγχρονο Σώμα με μεγαλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες, ικανό να ανταποκριθεί με επάρκεια στην υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλίας, στις ανάγκες για ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Η νέα αυτή προοπτική αποτελεί έκφραση της πολιτικής βούλησης της Κυβέρνησης να δημιουργήσει και να υποστηρίξει τις συνθήκες εκείνες που θα ενισχύσουν άμεσα και ουσιαστικά τη δυναμική του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και θα διασφαλίσουν την αποτελεσματική ανταπόκρισή του στις νέες απαιτήσεις που διαμορφώνονται από τη σύγχρονη εθνική και διεθνή κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα» επισημαίνεται σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή στην ερώτηση που κατέθεσε, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Αναλυτικά η απάντηση
https://www.minocp.gov.gr/images/stories//27122011er2441.doc  

Τελευταίες Αναρτήσεις