Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 201113-12-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με την πληρωμή χρεωστούμενων οδοιπορικών στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος

13-12-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με την πληρωμή χρεωστούμενων οδοιπορικών στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την αρχή του έτους η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε αποφασίσει να υποστηρίξει το χρόνιο αίτημα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για την πληρωμή των χρεωστούμενων οδοιπορικών – μεταθέσεων ύψους € 6,6 εκατ.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, είχε ανακοινώσει στις 22/11 σε συνέντευξη Τύπου ότι καταβαλλόταν κάθε προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Πράγματι, μετά τις συνεχείς προσπάθειες του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, αρμόδιου για την Ασφάλεια της Ναυσιπλοΐας, κ. Αθανασίου Χριστόπουλου, μόλις προχθές ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των παραστατικών των οδοιπορικών 2005 – 2010, η πλειοψηφία των οποίων μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων – στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.

Τελευταίες Αναρτήσεις