Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201115-11-2011:Δελτίο Τύπου με απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε αναφορά Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με Λειτουργία γραφείου ταυτοτήτων...

15-11-2011:Δελτίο Τύπου με απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε αναφορά Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με Λειτουργία γραφείου ταυτοτήτων του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης Εύβοιας και στελέχωση αυτού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε αναφορά Κοινοβουλευτικού Ελέγχου σχετικά με Λειτουργία γραφείου ταυτοτήτων του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης Εύβοιας και στελέχωση αυτού.

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας – με στόχο την ενίσχυση των περιφερειακών Υπηρεσιών, με ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να ανταποκρίνονται με επάρκεια στην εκπλήρωση της αποστολής τους- ενίσχυσε την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, τόσο κατά τις τακτικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, με 9 αστυνομικούς, 1 ειδικό φρουρό, με τοποθετήσεις αποφοίτων από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων της Αστυνομικής Ακαδημίας και 3 Αρχιφύλακες, ενώ 2 ακόμη αστυνομικοί θα προστεθούν κατά τις συμπληρωματικές μεταθέσεις που θα υλοποιηθούν μέχρι και το τέλος του μηνός Νοεμβρίου του 2011» επισημάνθηκε σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο Κοινοβουλευτικού Ελέγχου ο Βουλευτής της Ν.Δ. (Εύβοιας) κ. Σ. Κεδίκογλου.

Αναφορικά, διευκρινίστηκε επίσης ότι: «Στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκαν οδηγίες για την εξεύρεση της πιο πρόσφορης λύσης για την επαναλειτουργία του “γραφείου ταυτοτήτων”, στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης Ευβοίας, το ταχύτερο δυνατόν, καταβάλλοντας παράλληλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίσπευση της διαδικασίας αποκατάστασης βλάβης του τεχνολογικού εξοπλισμού του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.»

Αναλυτικά δείτε εδώ www.minocp.gov.gr/images/stories/2011/kb_elegxos/05112011pav177.doc

Τελευταίες Αναρτήσεις