Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Νοέμβριος 201114-11-2011:Δελτίο Τύπου με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσή σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

14-11-2011:Δελτίο Τύπου με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσή σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ

«Τα αναφερόμενα περί αποδυνάμωσης των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οποιαδήποτε πρόσκαιρη έλλειψη δύναμης παρουσιάζεται στις συγκεκριμένες Ομάδες αναπληρώνεται άμεσα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες με τον ανάλογο αριθμό, κατόπιν εκπαίδευσης του επιλεγέντος για το σκοπό αυτό προσωπικού, με αποτέλεσμα ο αρχικά διατιθέμενος αριθμός αστυνομικών να παραμένει μέχρι σήμερα στα ίδια αριθμητικά επίπεδα, χωρίς να προκαλείται μείωση ανθρώπινου δυναμικού ή αποδυνάμωση της επιχειρησιακής δράσης των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης. Μάλιστα προβλέπεται η περαιτέρω ενίσχυση και ενδυνάμωση των δράσεων της εμφανούς αστυνόμευσης στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού σε όλη την επικράτεια» επισημαίνεται σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή στην ερώτηση που κατέθεσε, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, o Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος.

Αναλυτικά η απάντηση https://www.minocp.gov.gr/images/stories/2011/kb_elegxos/02112011er454.doc  

Τελευταίες Αναρτήσεις