Πα 19 Αυγούστου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201112-10-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στους δημοσιογράφους κατά τη σημερινή...

12-10-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στους δημοσιογράφους κατά τη σημερινή ημερίδα της ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στους δημοσιογράφους κατά τη σημερινή ημερίδα της ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ.

Δημοσιογράφος: Ο κ. Βενιζέλος χθες κάλεσε συναδέλφους σας, λέγοντας ότι εάν δεν συμφωνούν με την πορεία της Κυβέρνησης να τη ρίξουν. Συμφωνείτε με αυτή τη δήλωση;

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής : Εγώ συμφωνώ με την προσπάθεια που κάνει η Κυβέρνηση και η χώρα μας για να βγούμε από τα αδιέξοδα και κυρίως να επαναφέρουμε την Ελλάδα στη θέση των ισχυρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε μια προοπτική την ελληνική κοινωνία. Σε αυτή την κατεύθυνση όλοι οι συνάδελφοι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου είναι απόλυτα δεσμευμένοι.

Δημοσιογράφος: Θα τους προτρέπατε κι εσείς να κάνουν το ίδιο;

Υπουργός : Δεν ξέρω για ποιό λόγο έγινε αυτό το σχόλιο.

Δημοσιογράφος: Κύριε Υπουργέ, και για το μισθολόγιο των Αστυνομικών μια κουβέντα, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Υπουργός: Έτσι, όπως με έχει διαβεβαιώσει και ο Υπουργός κ. Βενιζέλος, αλλά και ο κ. Ρέππας, οι οποίοι είναι και οι αρμόδιοι για το θέμα αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα Σώματα Ασφαλείας γενικότερα στο ενιαίο μισθολόγιο το οποίο συζητείται στη Βουλή.

Δημοσιογράφος: Οριστικό; Ή εξαρτάται και από την Τρόϊκα;

Υπουργός: Όχι-όχι. Όσον αφορά στο ενιαίο μισθολόγιο που συζητάμε τώρα, δεν υπάρχει καμία τέτοια συμμετοχή. Ούτε και κανείς, εμένα, με έχει ενημερώσει για κάτι αντίθετο.

Τελευταίες Αναρτήσεις