Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201112-10-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για ευνοϊκή εξυπηρέτηση δανείων ένστολου και πολιτικού προσωπικού

12-10-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για ευνοϊκή εξυπηρέτηση δανείων ένστολου και πολιτικού προσωπικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα , 12 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλ. Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων κ. Αλ. Αντωνόπουλο και ζήτησε να εξετασθεί η ευνοϊκή εξυπηρέτηση των δανείων που έχουν συνάψει οι ένστολοι και πολιτικοί υπάλληλοι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ιδιαίτερα για την τρέχουσα περίοδο των έκτακτων και αυξημένων κρατήσεων στη μισθοδοσία τους, λόγω της παρούσας δημοσιονομικής συγκυρίας.

Ο Υπουργός ευχαρίστησε τους κ.κ. Κλ. Παπαδόπουλο και Αλ. Αντωνόπουλο για την κατανόηση που επέδειξαν και την άμεση θετική ανταπόκρισή τους.

Τελευταίες Αναρτήσεις