Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201129-09-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή για ορισμό Διευθυντή της Αρχής Προσφυγών

29-09-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή για ορισμό Διευθυντή της Αρχής Προσφυγών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή για ορισμό Διευθυντή της Αρχής Προσφυγών.

M ε απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή ορίζεται στη θέση του Διευθυντή της Αρχής Προσφυγών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η κ. Λαμπρινή Κωλέττα του Κωνσταντίνου, υπάλληλος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, απ΄ όπου αποσπάται.

Η κ. Λαμπρινή Κωλέττα είναι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Αστικό Δίκαιο του Νομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Η Αρχή Προσφυγών είναι μια νέα αυτοτελής υπηρεσία που συστήνεται σύμφωνα με το Ν. 3907/2011, η οποία υπάγεται στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και έχει ως αποστολή την εξέταση των προσφυγών των αιτούντων διεθνή προστασία κατά αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου.

Τελευταίες Αναρτήσεις