Πε 2 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201127-09-2011: Δελτίο Τύπου με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με «Αντιμετώπιση...

27-09-2011: Δελτίο Τύπου με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με «Αντιμετώπιση παράνομης αλιείας»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου σχετικά με «Αντιμετώπιση παράνομης αλιείας»

«Oδηγίες στις Λιμενικές Αρχές όλης της χώρας, για τη διενέργεια ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης αλιευτικής δραστηριότητας και της αλιείας, καθώς και για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων στους παραβάτες έχει δώσει η αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής», επισημάνθηκε σε απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση που κατέθεσαν στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές κ.κ.: Α. Λεβέντης (Αττικής), Ν. Τσούκαλης (Αχαϊας) και Γ. Ψαριανός (Β΄Αθήνας ).

Αναλυτικά δείτε την απάντηση: https://www.minocp.gov.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3803&Itemid=510&lang=

Τελευταίες Αναρτήσεις