Κυ 5 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201122-09-2011:Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με έκτακτες μεταθέσεις του Αστυνομικού Προσωπικού

22-09-2011:Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σχετικά με έκτακτες μεταθέσεις του Αστυνομικού Προσωπικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με το θόρυβο που προκλήθηκε αναφορικά με ρύθμιση εκτάκτων μεταθέσεων του αστυνομικού προσωπικού για λόγους που άπτονται σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών και περιλαμβάνεται στο Π.Δ. 85/2011, γνωρίζεται ότι αυτή προέκυψε από υπόδειξη του Συμβουλίου της Επικρατείας. Και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρινόταν στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Για το λόγο αυτό υπογράφεται τις επόμενες ημέρες από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστο Παπουτσή, Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με διάταξη του οποίου καταργείται η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Αναφορικά με το θέμα αυτό ο Υπουργός, κ. Παπουτσής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Παραμένει σταθερή η δέσμευση της Κυβέρνησης για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και γενικά για την αξιοκρατική, δίκαιη και ορθολογική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού των Σωμάτων Ασφαλείας».

Τελευταίες Αναρτήσεις