Πε 2 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 201119-09-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση βουλευτή σχετικά με αιτήματα...

19-09-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, σε ερώτηση βουλευτή σχετικά με αιτήματα προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ένστολο προσωπικό που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών δύναται να μετακινείται, από και προς το Διεθνή Αερολιμένα « Ελευθέριος Βενιζέλος », χωρίς την καταβολή κομίστρου χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές του Ο.Α.Σ.Α., διευκρίνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε απάντησή του (13.9.2011), στην αναφορά (23.8.2011) του Βουλευτή κ. Ν. Νικολόπουλου, σχετικά με «Αιτήματα προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών».

Ο Υπουργός κ. Παπουτσής, στην απάντησή του, αναφορικά με το ζήτημα στελέχωσης με ανθρώπινο δυναμικό, της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, τόνισε ότι, κατά τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2011 ενισχύθηκε η δύναμη της εν λόγω Υπηρεσίας με 24 αστυνομικούς διαφόρων βαθμών. Επίσης, ενισχύθηκε με 20 Δόκιμους Αστυφύλακες.

Ταυτόχρονα, ενημέρωσε, ότι το Υπουργείο και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση, με ανθρώπινο δυναμικό, της παραπάνω Υπηρεσίας και με την τοποθέτηση Αστυφυλάκων, μετά την αποφοίτησή τους από τη Σχολή την 2α Οκτωβρίου του 2011.

Αναλυτικά η απάντηση.

Τελευταίες Αναρτήσεις