Σα 23 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Μάιος 201131-05-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με την αυριανή συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μετανάστευσης...

31-05-2011:Δελτίο Τύπου σχετικά με την αυριανή συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μετανάστευσης & Προσφύγων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Κέρκυρα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 31 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, αύριο Τετάρτη, 1η Ιουνίου 2011, θα βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μετανάστευσης & Προσφύγων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός, κ. Παπουτσής θα μεταβεί στην Ηγουμενίτσα όπου στη 1 μμ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη, που διοργανώνει ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κάτσινος, για θέματα ασφάλειας της πόλης. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ).

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 3 μμ, θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, υπό την προεδρία του Υπουργού σύσκεψη, με θέμα: αντιπυρική προστασία 2011 και συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας .

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης.

Τελευταίες Αναρτήσεις