Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Απρίλιος 201118-04-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, στη συνάντηση των Υπουργών...

18-04-2011: Δελτίο Τύπου σχετικά με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, στη συνάντηση των Υπουργών Εσωτερικής Ασφάλειας των Ευρωπαϊκών κρατών του Νότου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Μ. Τρίτη (19-04-2011), στη Λευκωσία.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 18 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής θα μεταβεί αύριο, Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου 2011, στη Λευκωσία, προκειμένου να συμμετάσχει σε συνάντηση των Υπουργών Εσωτερικής Ασφάλειας των Ευρωπαϊκών κρατών του Νότου, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Η συνάντηση, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κοινού συντονισμού των πρωτοβουλιών των έξι Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών, προς την Ευρώπη, μετά τις εξελίξεις στη Λιβύη και την κατάσταση στις χώρες της Β. Αφρικής.

Θα συζητηθούν, επίσης, πρωτοβουλίες για κοινές δράσεις, για την ενεργοποίηση του Frontex και τη συνεργασία των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με την ολοκλήρωση της, οι έξι υπουργοί θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Τελευταίες Αναρτήσεις