Τε 30 Νοεμβρίου 22
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2011Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 201120-02-2011: Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σε ότι αφορά το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας "Αποκαλύψεις"...

20-02-2011: Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σε ότι αφορά το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας “Αποκαλύψεις” σχετικά με τη δήθεν ανάμειξη του σε δήθεν απευθείας ανάθεση για τη συντήρηση των ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα

Μετά την για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου από την εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ», είναι προφανές ότι καμία περαιτέρω συζήτηση επί της ουσίας δεν έχει νόημα. Άλλωστε, οι προθέσεις και η σκοπιμότητα είναι τόσο εμφανείς, αφού επέβαλαν ακόμα και τη λογοκρισία των σαφών και συγκεκριμένων απαντήσεών μου στα 11 «ερωτήματα» του προηγούμενου δημοσιεύματος.

Για το γεγονός ότι κάποιος, έχοντας προφανώς επίγνωση, ντρέπεται για το όνομά του και αναγκάζεται να κρύβεται σε ψευδώνυμα, έχει την κατανόηση και τον οίκτο μου. Για τα ψεύδη όμως και τις συκοφαντίες, θα έχει την αγωγή μου.

Ολόκληρο το κείμενο που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» έχει αναρτηθεί στα sites www.yptp.gr και www.mothonas.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις