Πε 28 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201027-10-2010: Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Γρηγόρη Τασούλα για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου

27-10-2010: Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Γρηγόρη Τασούλα για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Γρηγόρη Τασούλα για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου, αποτελεί ιστορική ημέρα μνήμης για το Ελληνικό Έθνος.

Τιμούμε σήμερα, την αυταπάρνηση, τον ηρωισμό, την προσήλωση σε αξίες και ιδανικά ύψιστα, όπως αυτά της ελευθερίας και ανεξαρτησίας, που συνοψίστηκαν σε ένα ιστορικό «Όχι» του Ελληνικού Λαού, απαρχή του μεγάλου αγώνα του, με τους αμέτρητους ήρωες που υπερασπίστηκαν με αυτοθυσία την ελευθερία όλων μας.

Η Ημέρα αυτή που εξακολουθεί να ζει στη σκέψη και στην καρδιά μας, που κατευθύνει τη ζωή μας σε έναν αταλάντευτο αγώνα, ενάντια σε κάθε είδους ολοκληρωτισμό και απειλή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, είναι σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ.

Σήμερα, που η χώρα μας περνά εξαιρετικά δύσκολες και κρίσιμες στιγμές, η ενότητα των προσπαθειών μας και ο δύσκολος αγώνας του Ελληνικού Λαού αποτελούν το σύγχρονο και ηχηρό «όχι» σε όσους μεθοδευμένα θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην καταστροφή, στη χρεοκοπία και την εξαθλίωση.

Με πίστη στις δυνάμεις μας και στις αστείρευτες δυνατότητες της χώρας μας, θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για μία Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή, που δίνει ελπίδα και προοπτική σε όλους τους πολίτες.

Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Και θα τα καταφέρει.

Τελευταίες Αναρτήσεις