Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Οκτώβριος 20106-10-2010:Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών...

6-10-2010:Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο στις 7 και 8 Οκτωβρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ασφάλεια και μετανάστευση συζητούν
στο Λουξεμβούργο

Στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εργασίες του οποίου διεξάγονται στις 7 και 8 Οκτωβρίου στο Λουξεμβούργο, συμμετέχει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των 27 ευρωπαίων υπουργών θα βρεθούν θέματα που αφορούν στους τομείς της ασφάλειας και της μετανάστευσης.

Από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός αναμένεται να ζητήσει στενότερη συνεργασία από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο θέμα της αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών, ενώ θα επισημάνει ότι στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία η ασφάλεια είναι δικαίωμα κάθε πολίτη.

Τελευταίες Αναρτήσεις