Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Οκτώβριος 201006-10-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών, όπου...

06-10-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών, όπου νοσηλεύεται ο Ειδικός Φρουρός Στάθης Λαζαρίδης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Ειδικό Φρουρό Στάθη Λαζαρίδη επισκέφθηκε σήμερα (06-10-2010) ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα στα Ζωνιανά το Νοέμβριο του 2007.

Ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Ειδικού Φρουρού και για την πορεία της θεραπείας του από τον Διευθυντή της Α’ Παθολογικής Κλινικής και επιβλέποντα Ιατρό κ. Καρνέση Λάζαρο και συνομίλησε με τον πατέρα του Ειδικού Φρουρού, κ. Ιωάννη Λαζαρίδη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη που δέχτηκε ο γιος του από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Έπειτα από σχετική ενημέρωση που είχε ο κ. Υφυπουργός, συζήτησε με τον κ. Λαζαρίδη σχετικά με την έμπρακτη στήριξη που παρέχεται στο γιό του από την Πολιτεία. Ο πατέρας του Ειδικού Φρουρού δήλωσε ευχαριστημένος για τη συμπαράσταση και ο κ. Όθωνας τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Ειδικό Φρουρό και την οικογένειά του.

Τελευταίες Αναρτήσεις