Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Ιούλιος 201014-07-2010: Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων...

14-07-2010: Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυροσβεστών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 14/07/2010 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, συνάντηση του Υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Υφυπουργού κ. Σπύρου Βούγια, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόρη Τασούλα, του Προέδρου και μελών της Ομάδας Εργασίας για την Αξιοποίηση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των συμβασιούχων πυροσβεστών ότι ο χρόνος απασχόλησης τους για την φετινή χρονιά θα είναι επτά μήνες και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση εντός του μήνα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς θέματα που απασχολούν τους συμβασιούχους πυροσβέστες, καθώς και σχετικές προβλέψεις που περιέχονται στο πόρισμα της Ομάδας Εργασίας για την αξιοποίησή τους. Οι συμμετέχοντες αποφάσισαν να δρομολογήσουν από κοινού τις απαραίτητες ενέργειες για τη ρύθμιση νομικών και οικονομικών εκκρεμοτήτων και να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες πρόσληψης των συμβασιούχων.

Τελευταίες Αναρτήσεις