Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2010Δελτία Τύπου Ιούνιος 201023-06-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

23-06-2010: Δελτίο Τύπου σχετικά με την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας και
Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Toν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε τον κ. Κάρολο Παπούλια για τα θέματα ευθύνης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπως η ασφάλεια, η δασοπυρόσβεση και η παράνομη μετανάστευση.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, η οποία, όπως είπε «τον τελευταίο καιρό μειώνεται σημαντικά, με μεγάλες προσπάθειες στην εμφανή αστυνόμευση, αλλά και με τη νέα υπηρεσία δίωξης του εγκλήματος», καθώς και για «το μεγάλο στοίχημα του φετινού καλοκαιριού να προστατεύσουμε το φυσικό μας περιβάλλον, τα δάση μας και τον δασικό μας πλούτο, έτσι ώστε στο τέλος της περιόδου να μην υποστούμε και άλλες καταστροφές στο φυσικό μας περιβάλλον», αλλά και για τα θέματα, που αφορούν στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και στην προστασία των συνόρων.

Τελευταίες Αναρτήσεις