Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200720-01-2007: Βράβευση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως της Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗ»

20-01-2007: Βράβευση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως της Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗ»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, βράβευσε σήμερα (20-1-2007) την Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗΣ», διότι κατά την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 επέδειξε υψηλό αθλητικό πνεύμα και αγωνιστικότητα, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Ξάνθης, στις 16:30.
 
Η ανάδειξη έγινε ύστερα από απόφαση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Ορφανό και μετά από πρόταση της Μεικτής Επιτροπής των συναρμόδιων Φορέων (της Ελληνικής Αστυνομίας, της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της Ε.Π.Α.Ε, του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών, της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού).
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο Σοφολογιότατος Μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου Εμίν, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο βουλευτής Ν.Δ. κ. Φίλιππος Τσαλίδης, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης, ο Αντινομάρχης Αλεξανδρούπολης κ. Ιορδάνης Ντόλλας, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γεώργιος Αλεξανδρής, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχαήλ Στυλιανίδης, ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Σιμόπουλος, ο Διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Πέτρος Τσαλικίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης Πύραρχος Κωνσταντίνος Καραπατάκης, καθώς και εκπρόσωποι της κοινωνικοπολιτικής ζωής του τόπου.
 
Παρέστησαν από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχηγός Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Ανδραβίζος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Χρύσανθος Τσαντρίζος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Α/Δ Νικόλαος Μπεσίρης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Ταξίαρχος Βασίλειος Γατσάς, οι Διευθυντής των Αστυνομικών Διευθύνσεων Καβάλας, Ροδόπης, Δράμας, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ξάνθης, καθώς και άλλοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Παρέστησαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της SUPER LEAGUE κ. Γεώργιος Κυριακός, ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας κ. Θεόδωρος Μπιτίτσιος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών κ. Αντώνιος Αντωνιάδης και ο κ. Αθανάσιος Μαχαίρας ως εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο..
 
Κατά την τελετή, χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο  Γενικός Διευθυντής της SUPER LEAGUE και ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. «SKODA Ξάνθη» κ. Πιαλόγλου. 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 20/1/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις