Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200718-01-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος

18-01-2007: Συνάντηση του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας είχε σήμερα (18-1-2007) στις 11:30, προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Κώστα Καραμανλή για θέματα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.
 
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως ενημέρωσε τον κ. Πρωθυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες που διεξάγονται από την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης που αφορά την επίθεση στην Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα την 12-1-2007.
 
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Υπουργός κ. Βύρων Πολύδωρας προέβη σε δηλώσεις και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
 
«Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για το ζήτημα της επίθεσης κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας. Οι έρευνες, όπως έχουμε πει πολλές φορές, και αυτό είναι και ο κορμός της εισηγήσεώς μου προς τον Πρωθυπουργό, περιστρέφονται γύρω από τέσσερα πεδία: Πρώτον, οχήματα – μάρτυρες. Δεύτερον, ευρήματα στο πεδίο. Τρίτον, κάμερες – video και τέταρτον, το ’’δρομολόγιο’’ του όπλου.
 
Οι έρευνες συνεχίζονται. Ασφαλώς και προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία η ύπαρξη ή όχι ανάληψης ευθύνης με την αποστολή σχετικής προκήρυξης».
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Χθες κ. Υπουργέ κάηκε η Αθήνα και δεν υπήρχε ούτε μία σύλληψη. Δεν εννοώ για σύλληψη πολίτη που τυχαία περνά από το πεζοδρόμιο, αλλά σύλληψη ενός από τους πρωταγωνιστές.
 
κ. Υπουργός: Η Αστυνομία και επιχειρησιακά κάνει καλά τη δουλειά της!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 18/1/2007

Τελευταίες Αναρτήσεις