Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200706-01-2007:Ακολουθία των Θεοφανείων στην Πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

06-01-2007:Ακολουθία των Θεοφανείων στην Πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 06/01/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας, παρέστη σήμερα
(06-01-2007), στην Ακολουθία των Θεοφανείων και στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων που έλαβαν χώρα, στoν Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Μεσογείων 96).
 
Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Στέφανος Σκότης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Γρηγόριος Αναγνώστου, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Υποστράτηγος Νικόλαος Μπλάνης καθώς και ανώτεροι Αξιωματικοί του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Ο κ. Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τον εορτασμό της σημερινής μέρας: « Δύο  είναι οι βασικές έννοιες που στρέφεται σήμερα η σκέψη: Πρώτον στο μαρτυρικό τόπο του Ιορδάνη να επικρατήσει ειρήνη. Αυτό σαν ευχή-προσευχή.
Το δεύτερο, μία λέξη για όλους τους ανθρώπους από τα εκκλησιαστικά γράμματα της ημέρας:Τα νάματα. Τα ύδατα δηλαδή, του Ιορδάνη να γίνουν ιάματα για όλους του ανθρώπους!».
 
Φωτογραφίες υπάρχουν στο site του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως (www.ydt.gr)
 

   
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις