Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200708-01-2007: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Γενική Πρόξενο Αθηνών και Πειραιώς, της Τουρκίας στην Ελλάδα

08-01-2007: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Γενική Πρόξενο Αθηνών και Πειραιώς, της Τουρκίας στην Ελλάδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 08/01/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης είχε συνάντηση, σήμερα (8-1-2007), με τη Γενική Πρόξενο Αθηνών και Πειραιώς, της Τουρκίας στην Ελλάδα κα. Beyza Üntuna.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστη ο Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Στέφανος Σκότης, συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών.

 

Ειδικότερα, η κα. Πρόξενος έθεσε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας το ζήτημα της ενημερώσεως και αποστολής στις τουρκικές Αρχές των στοιχείων των Τούρκων υπηκόων που συλλαμβάνονται στη χώρα μας, όπως αυτά (στοιχεία) προκύπτουν από τα ατομικά τους έγγραφα, καθώς επίσης και το θέμα της επίσπευσης των διαδικασιών της διοικητικής απελάσεως των συλληφθέντων στην Ελλάδα Τούρκων που έχουν εκτίσει την ποινή τους στις Ελληνικές Φυλακές.

 

Ο κ. Αρχηγός, αφού ευχαρίστησε την Τούρκο Πρόξενο για την επίσκεψή της, τη διαβεβαίωσε για την ύπαρξη καλού κλίματος συνεργασίας μεταξύ των Αστυνομιών Ελλάδος και Τουρκίας, καθώς και για την πρόθεση της ελληνικής πλευράς, για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας.

 

 

   

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις