Σα 10 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200628-09-2006: Aνακοίνωση της Α.Δ. Αρκαδίας για την τελετή παράδοσης της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας, της Ιεράς Μονής...

28-09-2006: Aνακοίνωση της Α.Δ. Αρκαδίας για την τελετή παράδοσης της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας, της Ιεράς Μονής Έλωνας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ανακοινώνεται ό,τι την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2006 στην Ιερά Μονή Έλωνας Λεωνιδίου Αρκαδίας, θα παραδοθεί σε πανηγυρική τελετή στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Βύρωνα ΠΟΛΥΔΩΡΑ, η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας, η οποία είχε κλαπεί την 17/18-8-2006 από την Ιερά Μονή και ανευρέθη.

Στην τελετή θα παραστούν οι:
1. Αρχηγός   της    Ελληνικής   Αστυνομίας   Αντιστράτηγος    κ.Αναστάσιος ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ,
2. Υπαρχηγός   της   Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ.Στυλιανός ΣΥΡΟΣ.
3. Προϊστάμενος     του     Επιτελείου     Αρχηγείου     Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος   κΕυστράτιος ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ.
4. Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Βασίλειος ΤΣΙΑΤΟΥΡΑΣ.
5. Γενικός      Αστυν.      Διευθυντής     Περιφ.      Πελοποννήσου Υποστράτηγος κ. Χρήστος ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Προβλέπεται επίσης μεγάλη προσέλευση προσκυνητών.

Για την διευκόλυνση της μετακίνησης των ενδιαφερομένων προς την Ιερά Μονή Έλωνας, τόσο από το Λεωνίδιο όσο και από τον Κοσμά Κυνουρίας, την ημέρα αυτή θα δρομολογηθούν μισθωμένα Λεωφορεία, δωρεάν, τα οποία θα έχουν αφετηρία συγκεκριμένους χώρους «πάρκινγκ» που έχουν διαμορφωθεί στο Λεωνίδιο και στην περιοχή «?γιος Δημήτριος» Κοσμά Κυνουρίας.

Για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα υπάρχουν τροχονόμοι, στις υποδείξεις των οποίων παρακαλούνται όπως συμμορφώνονται οι οδηγοί που προτίθενται να κινηθούν για την Ιερά Μονή Έλωνας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 28/09/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις