Πα 9 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 200622-09-2006: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τροτοετείς Δοκίμους Υπαστυνόμους που εκπαιδεύτηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ)...

22-09-2006: Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τροτοετείς Δοκίμους Υπαστυνόμους που εκπαιδεύτηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 
 
Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αναστάσιο Δημοσχάκη επισκέφθηκε σήμερα (22-9-2006) στο γραφείο του, Αντιπροσωπεία τριτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνική Αστυνομίας, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (Κ.Ε.Α.Π.) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.
 
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Νικόλαος Μπλάνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Βασίλειος Μωϋσής, καθώς και Αξιωματικοί – εκπαιδευτές της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Δόκιμοι Αξιωματικοί συνομίλησαν με τον κ. Αρχηγό και του περιέγραψαν την εμπειρία τους από την εκπαίδευσή τους στο Κ.Ε.Α.Π..
 
Κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα, εκπαιδεύτηκαν συνολικά 128 Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, εκ των οποίων 38 γυναίκες. Η εκπαίδευση διήρκησε από 28-8-2006 έως και 15-9-2006.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Εθνικής Αμυνας και Δημοσίας Τάξεως, καθιερώθηκε η εκπαίδευση τριτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων της Σχολής Αξιωματικών και Δοκίμων Αστυφυλάκων της Σχολής Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (Κ.Ε.Α.Π.) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης κάθε έτος.
 

   

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :210 6977505
Fax :210 6929764
e-mail :elasgrty@mopo.gr

Αθήνα, 22/9/2006

Τελευταίες Αναρτήσεις